PASTÍS DE POMA per a diabètics

Ingredients:

Base
150 gr de farina blanca
150 gr de farina integral
150 gr d'ametlla crua picada
200 cc. D'aigua
1 raig d'oli

Farcit
5 -7 pomes golden
pela de llimona
pela de mandarina o taronja
panses de Corint

Començarem preparant el farcit.
Pelarem les pomes i les tallarem petites. Les posarem a coure a foc baix en una cassola fonda amb un rajolí d'oli. Les anirem remenant i a mig coure li tirarem les pells de la llimona i de la taronja o mandarina. Ha de quedar com una compota.

Per preparar la base pastarem tots els ingredients fins a fer una masa homogènia. L'estirarem ben fina amb el corró i la posarem en la safata del forn untat amb mantega i farina.
La punxarem una mica i la courem fins que la veiem un xic torradeta.

Quan tot estigui cuit, escamparem la compota damunt la base i la presionarem una mica perquè quedi un farcit una mica compacte. L'adornarem amb unes quantes panses de Corint.

És un pastís adequat per a diabètics ja que no porta gens de sucre afegit. Tant sols la poma li aporta una dolçor deliciosa.

Bon profit.