Ingredients:
Uns bons guants de goma per collir-les!
Ortigues fresques i ben tendres (si són molt fetes aprofitarem només les fulles)
Patata vermella
Cebes
Porros (si es vol)
Oli
Sal
Pebre
Crema de llet (si es vol)
Posarem a bullir les patates. A banda farem un sofregit de ceba i porro (més ceba que porro) amb la sal i el pebre.
Quan les patates els hi falti pocs minuts li tirarem les ortigues perque bullin només uns 5 minuts.
Treurem l’excés d’aigua i li abocarem el sofregit deixant que bulli un minutet més.
Seguidament ho triturarem tot per fer una crema. Se li pot afegir, si es vol, un raig de crema de llet.
Si no posem crema de llet podem posar en el fons del plat una mica de formatge Tronchón o bé quasevol altre que es fonqui i abocar-li el damunt la crema d’ortigues.
Senzillament deliciosa!!!
En aquest RACOnet de la xarxa hi trobareu un espai on estem sensibilitzats i motivats en tot el que fa referència a la relació entre l'ésser humà i el seu entorn natural. En un desig de reconciliar-nos amb la Mare Natura, volem recuperar tots aquells sabors, coneixements, tradicions i vivències que han contribuït amb els segles a arribar a on som, a fer el que hem fet i hem après. Però sobretot amb la voluntat que tots aquests coneixements no caiguin en l'oblit.
CUINEM: Crema d'ortigues
Etiquetes de comentaris:
Cuina
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada