CUINEM: Crema d'ortigues

Ingredients:

Uns bons guants de goma per collir-les!
Ortigues fresques i ben tendres (si són molt fetes aprofitarem només les fulles)
Patata vermella
Cebes
Porros (si es vol)
Oli
Sal
Pebre
Crema de llet (si es vol)

Posarem a bullir les patates. A banda farem un sofregit de ceba i porro (més ceba que porro) amb la sal i el pebre.
Quan les patates els hi falti pocs minuts li tirarem les ortigues perque bullin només uns 5 minuts.
Treurem l’excés d’aigua i li abocarem el sofregit deixant que bulli un minutet més.
Seguidament ho triturarem tot per fer una crema. Se li pot afegir, si es vol, un raig de crema de llet.
Si no posem crema de llet podem posar en el fons del plat una mica de formatge Tronchón o bé quasevol altre que es fonqui i abocar-li el damunt la crema d’ortigues.

Senzillament deliciosa!!!