Ingredients:
Base
150 gr de farina blanca
150 gr de farina integral
150 gr d'ametlla crua picada
200 cc. D'aigua
1 raig d'oli
Farcit
5 -7 pomes golden
pela de llimona
pela de mandarina o taronja
panses de Corint
Començarem preparant el farcit.
Pelarem les pomes i les tallarem petites. Les posarem a coure a foc baix en una cassola fonda amb un rajolí d'oli. Les anirem remenant i a mig coure li tirarem les pells de la llimona i de la taronja o mandarina. Ha de quedar com una compota.
Per preparar la base pastarem tots els ingredients fins a fer una masa homogènia. L'estirarem ben fina amb el corró i la posarem en la safata del forn untat amb mantega i farina.
La punxarem una mica i la courem fins que la veiem un xic torradeta.
Quan tot estigui cuit, escamparem la compota damunt la base i la presionarem una mica perquè quedi un farcit una mica compacte. L'adornarem amb unes quantes panses de Corint.
És un pastís adequat per a diabètics ja que no porta gens de sucre afegit. Tant sols la poma li aporta una dolçor deliciosa.
Bon profit.
En aquest RACOnet de la xarxa hi trobareu un espai on estem sensibilitzats i motivats en tot el que fa referència a la relació entre l'ésser humà i el seu entorn natural. En un desig de reconciliar-nos amb la Mare Natura, volem recuperar tots aquells sabors, coneixements, tradicions i vivències que han contribuït amb els segles a arribar a on som, a fer el que hem fet i hem après. Però sobretot amb la voluntat que tots aquests coneixements no caiguin en l'oblit.
PASTÍS DE POMA per a diabètics
Etiquetes de comentaris:
Cuina
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada