TALLER D'ELABORACIÓ DE XAROPS, OLIS, SALS i VINAGRES



La cuina té la seva part d'alquímia. Amb ingredients bàsics de la cuina, com el vinagre, l'oli, la sal i el sucre podem obtenir veritables delicatessens.

Elaborarem xarops deliciosos per endolcir begudes i pastissos, vinagres ideals per amanides d'estiu, les herbes aromàtiques, olis macerats per aromatitzar molts plats i sals que donaran un toc molt personal a totes les nostres creacions.

XAROPS DE FRUITES
VINAGRES DE MACERACIÓ i DE FERMENTACIÓ
OLI D'HERBES
SAL ESPECIADA

Temari del taller:
Què és un xarop – Ingredients – Elaboració - Usos terapèutics i usos culinaris.
Què és un vinagre – Què són els vinagres de maceració – Elaboració – Usos terapèutics i usos culinaris,
Tipus d'oli – Què són els olis de maceració – Elaboració – Usos terapèutics i usos culinaris.
Tipus de sals – Convertim la sal en un espècia.

PREU: 35 euros.

LLOC: MATARÓ. En aquesta ocasió, els tallers els farem a MATARÓ, a la cuina de la popular Àvia Remei.

CALENDARI DE CURSOS DE XAROPS, OLIS, SALS I VINAGRES.

JUNY 2011.
Dissabte 18, A les 5 de la tarda.

JULIOL 2011.
Diumengee 31, A les 5 de la tarda.

Places limitades

Més informació: elraconatural@hotmail.com

Un cop formalitzada la inscripció, us enviarem la llista del material que haureu de portar.