REMEIERS I REMEIERES: Trobada 2011




REMEIERS I REMEIERES: Trobada 2011: "Primera trobada Catalana d'intercanvi de coneixements de remeieres i remeiers. Primera trobada Catalana d'intercanvi de coneixements de remeieres i remeiers.

El dissabte 4 de Juny del 2011, dins la setmana d'ecologia de l'Ajuntament de Girona, a les Ribes del Ter ( Fontajau ), fem la trobada de remeieres i remeiers, pública i gratuïta, adreçada a totes les edats i a les persones que vulguin aprendre a fer els seus propis remeis casolans.

Aquesta jornada començarà a les 10 hores i acabarà cap a les 16 hores. Com és habitual, des de les primeres jornades organitzades a Girona al 2008, hi haurà al voltant de 40 remeieres i remeiers vinguts d'arreu Catalunya que ens ensenyaran a elaborar remeis sencills i de gran utilitat en el dia a dia de les nostres llars i de les nostres comunitats.

Hi haurà un petit taller per mainada que serà portat pel Cau de les Marietes de d'Alt Empordà. 
També podrem assistir a les xerrades on es feran presentacions de llibres, llibrets i esperiències interessants en el món dels remeis populars.
 Hi hauran taules amb remeis no solsament de Catalunya sino del món ( Àsia, Europa, Àfrica i Amèrica ).
 Dinarem tots plegats al voltant d'una paella vegetariana i acabarem la diada amb l'assamblea en forma de cloenda.

Tota aquesta activitat serà recollida en forma de reportatge i tots els remeis seran exposats en el blog de remeieres i remeiers.


US HI ESPEREM !!!