CURSOS DE MASSATGE INFANTIL PER NADONS FINS A 11 MESOS I NENS I NENES DE 2 A 7 ANYS.OBJECTIUS DEL CURS:

Aprendre una tècnica senzilla basat en el massatge hindú i suèc.

Descubrir una forma diferent de comunicar-vos amb el vostre fill/a.

A través de l’observació, saber quin és el millor moment per poder donar massatge al vostre nadó, fill/filla.

Despertar l’instint natural que portem, fent-vos viure la maternitat i paternitat amb una visió diferent, amb més tranquil.litat, seguretat i respecte.

Dedicar-vos una estona agradable per gaudir de vosaltres mateixos, com a pares. Poder intercanviar experiències i anècdotes amb altres pares que participen del curs.

FITXA TÈCNICA:

Consta de 5 sessions d’ una durada de 90 minuts, una per setmana.

El material se us proporcionarà dins del curs: olis, informació sobre AEMI, llibres i revistes que poden ser del vostre interés, diferents maneres de poder introduir el massatge respectant l’etapa evolutiva de l’infant.

Vosaltres heu de portar tot el necessari per el vostre nadó: biberó, xumet, roba de recanvi... i una bona dosi d’amor i tendresa per transmetre al vostre fill/a.

Cal que vingueu amb roba còmode.

CURSOS DE MASSATGE INFANTIL PER A MARES-PARES I ELS SEUS NADONS

Quan arriba el nostre fill/a al món, ens envaieixen un munt de dubtes i preguntes. Les mares intuïm moltes vegades les respostes encara que “tot el món” se sent amb el dret de decidir “què cal fer”.
El què tot pare-mare desitja, és que el seu nadó creixi sa i feliç Us proposo una experiència dolça i amorosa que facilitarà aquest creixement harmoniós amb el vostre petit/a.
És una cosa tant senzilla com els massatges mimosos que els pares-mares podeu regalar als vostres fills/es.
Us ajudarà a conèixer-vos millor, a trobar solucions a problemes com els còlics i gasos. L’ augment de pes, el plor que no entenem, la necessitat de contacte afectiu en els nadons, les hores dolentes, i altres temes que us preocupen, prendran una altra forma.
Tindreu la possibilitat de poder establir contacte amb altres pares amb quí intercanviar experiències que us ajudaran en la tasca d’ educar al vostre fill/a.

El curs consta de 5 sessions de 1 hora i 30 minuts un cop per setmana.
Grups reduits, màxim 4 families amb els seus nadons. I també a domicili.
Cursos per a nens i nenes a partir dels 2 fins els 7 anys, on trobareu recursos per poder apropar-vos al vostre fill respectant el seu procés i aprofitant les diferents etapes que comporta el fer-se gran.

Cursos impartits per educadora infantil amb més de 25 anys d'experiència en formació de Massatge Infantil, membre de l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI).

Per a més informació: elraconatural@hotmail.com

Cap comentari: