LICOR D'HERBES DOLCES

Avui us explicaré com fer el licor més popular de les illes.. Es tracta d'un licor que es considera denominació d'orígen específic “Herbes de Mallorca”:
LICOR D'HERBES DOLCES

Necessitarem:
2 nous verdes
Maria lluïsa
Menta
1 fulla de nisprer
1 fulla de llimoner
Fonoll
Ruda
2 fruits de ginebró
La pell d'una llimona
12 grans de cafè
¼ litre Anís sec
¾ litre Anís dolç

Prenem les herbes i les tallem una mica. Les introduirem en un pot de vidre de coll ample. Seguidament incorporarem les fulles un xic trencades.
Donarem un cop sec amb un martell les nous verdes perquè quedin un xic aixafades i les hi afegirem al pot.
Finalment posarem la resta d'ingredients. Ho regarem tot amb la barreja dels dos anissos.
Taparem el pot i ho posarem a macerar a sol i serena durant dos mesos. Passat aquest temps, ho filtrarem tot i ho embotellarem.
Deixarem que maduri un parell de mesos més i ja es podrà degustar.

Que vagi de gust!