El RACÓ NATURAL comença una nova etapa.


A partir d'aquesta tardor volem arribar a tots vosaltres d'una manera més propera en col.laboració amb tots vosaltres. I hem pensat fer-ho de la mà d'un projecte gestat amb molta il.lusió. Us en faig cinc cèntims:

Les dones, des de sempre, hem portat el pes de la família amb gran empenta i capacitat avastadora. Aquest potencial l'hem desplegat des de moltes vessants: cuidant, protegint, administrant, estimant,... però hem caigut en un descuit greu: moltes vegades ens hem oblidat de nosaltres mateixes.

Per això ens hem decidit a iniciar un nou camí. Un camí que ens ha de portar molt amunt, decidides a aprendre entre totes de totes i amb moltes ganes de pasar-nos-ho bé. 
A Mataró hem creat una nova associació: 

Des de l'associació DONA ACTIVA'T pensem que ja és hora de mimar-nos una mica. Volem despertar l'esperit creatiu i viu que tota dona té i que potser més d'una no n'ès conscient. Com?

Compartint entre tots i totes els nostres coneixements, les nostres inquietuts, el nostre potencial de cara sentir-nos bé i tenir recursos creatius per seguir la nostra tasca com a persones d'avui.

L'associació és oberta a tothom, dones i homes, grans i petits.

Tenim moltes idees i un programa d'activitats que creiem que us entusiasmarà:

Activitats culturals. 
Museus, exposicions, conferències,....

Excursions:
          A la natura, jardins botànics, passejades,...-
Mercats, fires,...

Tallers:
Medicina natural -plantes medicinals, remeis casolans,...-
Teràpies naturals -reflexoterapia, reiki, Tapping, coaching,...-
Tècniques tradicionals -sabó natural, licors casolans, espelmes, relaxació, feng-shui,...-

Xerrades, taules rodones:
         Reciclatge, economia domèstica, fills, inquietuts, parella, lectura de contes, poesia,...

Cuina:
Compartir receptes, trucs, cuina tradicional, exòtica, vegetariana, cuina per celíacs i altres al.lèrgies i/o intoleràncies...

Música:
Cant, instruments, solfeig,...

Idiomes:
Rus,...
Altres:
Defensa personal

etc., etc., ....

Els tallers són conduïts per professionals i especialistes en els temes, però l'associació és oberta a totes les propostes que els/les associats/des proposin i vulguin participar.

La clau està en que tots i totes disfrutem, aprenguem i compartim.

ENS PODEU TROBAR A L'ASSOCIACIÓ DE TAEKWON-DO TRADICIONAL ITF CATALUNYA al  CÍVIC CABOT I BARBA, de Mataró, a la plaça Miquel Biada, 5, just davant l'estació de Mataró.

Per a més informació: 
Tothom que hi estigui interessat/da ens trobarà els dilluns, dimecres i divendres de 6 a 8 en el centre cívic.  També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre e-mail   associacio.donaactiva@gmail.com