JA HA SORTIT A LA LLUM EL MEU LLIBRE!

Un petit llibre que em va inspirar El Racó Natural, i que he anat gestant durant tres anys, recollint de mica en mica remeis i receptes de tota mena. Els que m'han cridat l'atenció, els de tota la vida a casa, els recomanats, els experimentats per mi mateixa,... sense oblidar-me de les meves estimades herbes remeieres, que m'acompanyen des de fa molt de temps i a les que haig d'agrair tot el bé que m'han fet tant a nivell físic com emocional.
Les plantes medicinals ho són per moltes raons, però principalment perquè el fet de conèixe-les et porta a endinsar-te en un món contrapossat a la voràgine a la que estem inmersos. Et fa descobrir que la Natura està en tots els racons, que hi ha olors, colors,... que les plantes han deixat petja en l'home, en la vida i en la mort, en la salut i en l'alimentació, en les llegendes i en la màgia, i molt més.
Ara, quan passejo pel camp, és com si em trobés amics pel carrer. Bon dia, Romaní!, bona tarda, Farigola!... mai tornarà a ser el mateix.

La Vida és la nostra Farmaciola Natural, que ens dóna els remeis per seguir endavant a la recerca de la Felicitat.

Voldria agrair a tota la gent que m'ha recolzat en aquest projecte, com la meva mare, l'àvia Remei, que si no fos per ella aquest llibre no hagués vist la llum. Però especialment aquest llibre està dedicat a la meva filla Laia, que ha estat la meva inspiració en els moments durs, i en els dolços.
I a tots els demés, mil gràcies! Us estimo!

Cristina