Curs SIGUES UNA REMEIERA


CURS a Can Seuba 3 i 4 de Novembre



Sigues una remeiera.
Taller de cap de setmana a Can Seuba (Rellinars) per aprendre a conèixer  les Herbes Remeieres i preparar  Remeis Casolans d'ahir i de sempre per a la Salud, la Cuina i la Llar,


Dissabte 3.  10 – 13 h. Sortida botànica.
Sortida al camp als voltants de Rellinars per identificar les herbes remeieres de l' entorn en el seu àmbit natural. Aprendrem com, quan i de quina manera s'han de recollir. Primeres nocions per elaborar un herbari.
Amb les herbes que recollim, i d'altres, seran amb les que prepararem remeis casolans a la tarda.

Dissabte 3.  17 - 20 h. Les Plantes Medicinals i els Remeis Casolans.
Ens endinsarem en el món de les remeieres i els Remeis Casolans. Quins Ingredients utilitzaven: plantes medicinals, fruites i verdures com a puntal de salut. Propietats terapèutiques. En aquest taller preparem Remeis casolans d'ahir i de sempre, senzills d'elaborar, eficaços i totalment ecològics.

 Diumenge 4. 10 - 13 h. Licors Casolans
L'origen dels licors són fórmules medicinals creades en els monestirs medievals. En aquest taller pràctic ens posarem en el paper del pare abat i preparant  deliciosos licors amb fruites i plantes medicinals.
En aquesta ocasió farem:
Limoncello, típic d'Itàlia
Licor de cafè, típic de Galícia
Herbes dolçes, típic de Mallorca

Els assistents hauran de portar:
Sortida botànica: Qui vulgui recollir plantes, pot portar unes tisores de podar, un diari, un cistell o bossa de roba (plàstic no)
Tallers: 1 davantal, ganivet, tisores, bloc de notes.
Remeis Casolans: Pots de vidre amb tapa, no massa grans, per  poder-se endur els preparats, ½ litre d'oli d'oliva i ½ litre d'alcohol etílic.
Licors Casolans: 3 pots de vidre amb tapa de 2-3 litres, 3 litres d'aiguardent sec, per endur-se les receptes que farem.

Lloc de celebració del taller: 
Can Seuba  C/Emili Riera, 48. 08299 Rellinars (Vallès Occidental)

Import del curs:  
Preu taller + allotjament: 140 euros/persona
El preu inclou:
Total hores taller (aprox.) 9 hores.
Ingredients i eines per impartir els tallers
Una part dels ingredients i eines que utilitzarà l'alumne/a.
 Allotjament en habitació doble, dinar del dissabte, sopar del dissabte i esmorzar del diumenge.
Opcional dinar del diumenge 15 euros/persona

El curs es farà amb un mínim de 5 persones i un màxim de 14 persones.
Per inscripcions trucar al tf. 670 640 900 ó al 673 860 060 o enviar un mail a  info@canseuba.com


Cap comentari: