El passat cap de setmana del 15, 16 i 17 vam d'un nou curs intensiu sobre plantes medicinals i l'apasionat món que l'envolta. Durant aquests tres dies ens vam endinsar en les propietats, virtuts, usos i, per què no, la màgia de les herbes,

Vam anar al camp a buscar l'hipèric, ens vam trobar que el saüc comença a treure el fruit, encara molt verd; que la sajolida combina molt bé amb l'orenga per fer un oli per les amanides, que les nous verdes estan al punt per fer la ratafia. Vam fer-ne i en vam tastar!!! Herbes pel sempreviva es poden fer ungüents per la pell, que els remeis casolans funcionen, que amb el pi es poden fer xarops pels refredats, que mal de coll, herbes per la febre, per calmar, per païr... herbes per tot, fins i tot herbes per l'amor.


I és que quan els cinc sentits reben el seu contacte tot s'activa, tot es mou.

Properament hi ha una nova edició del curs, aquest cop sota el nom de LES HERBES REMEIERES I LA MÀGIA DE LES FLORS 6, 7 i 8 de Juliol.

Us convido a tots i a totes que us animeu a disfrutar d'aquesta ocasió. Viuràs un cap de setmana que no oblidaràs en molt de temps.

Aprendre gaudint és la millor fòrmula.

On et pots inscriure? des d'aquí mateix. Des de CONTACTE, envíens un correu. Reserva la teva plaça